Vážení zákazníci,

s potěšením vám představujeme nejnovější prodejnu Erotic City v obchodním centru Nový Smíchov v Praze. Naleznete nás snadno v 1. patře, mezi papírnictvím McPen a prodejnou Ragazza.

  • Otevřeme pro vás již 16. října 2024.
  • Otevírací doba prodejny je každý den 9:00 - 21:00 hod.
  • Exkluzivní sleva 10 % na celý sortiment (kromě dárkových poukazů)
  • O víkendu 18.-20.10.2024 se můžete těšit na uvítací přípitek

Exkluzivní sleva 10 % na celý sortiment platí od středy 16.10.2024 do neděle 20.10.2024. V případě online rezervace vám bude sleva aplikována až při odběru zboží na prodejně.

Co najdete v prodejnách Erotic City?

Co najdete v prodejnách Erotic City?

Pestrou nabídku erotických pomůcek pro jednotlivce i páry zahrnuje širokou škálu produktů pro zpestření vašeho intimního života.

Svůdné spodní prádlo z našeho sortimentu podtrhne vaši přitažlivost a dodá vám sebevědomí pro nezapomenutelné milostné chvíle s partnerem.

Objevíte sílu našich afrodiziak, která probudí vaši vášeň, zvýší libido a přinesou novou energii do vašeho milostného života.

Pro dokonalou romantickou atmosféru nabízíme masážní oleje a svíčky, které vykouzlí intimní prostředí a umocní smyslové zážitky.

OC Nový Smíchov je populární nákupní destinace v centru Prahy 5, nabízející širokou škálu obchodů, gastronomických zážitků a zábavy pro všechny věkové kategorie. Náš profesionálně vyškolený tým vám v prodejně Erotic City rád poskytne diskrétní a odborné poradenství při výběru ideálních produktů. Nabízíme také možnost osobního vyzvednutí objednávek z našeho e-shopu.

Jak se k nám dostanete?

  • Metro: linka B, stanice Anděl
  • Tramvaje: linky 10, 16
  • Autobusy: linky 118, 125, 167, 191, 197
  • Autem: parkování v garážích OC

Těšíme se na vaši návštěvu v nové prodejně!

EROTIC CITY - Radost na dosah

Doporučené produkty

Největší síť obchodů s erotickým zboží v Česku

Více jak 100 prodejen v Česku a na Slovensku
Proškolená obsluha vždy ochotná diskrétně poradit
Zdravotní nezávadnost produktů na prvním místě
Mapa prodejen