JAK PEČOVAT O EROTICKÉ POMŮCKY

Aby vám vaše hračky vydržely dlouho a abyste i vy byli chráněni, je nutné se o vaše hračky starat. Dezinfekce na pomůcky ošetřují erotické hračky, prodlužují jejich životnost a chrání Vaše zdraví.

Ať už je vaše hračka z jakéhokoli materiálu, vždy ji před i po použití ošetřete speciální dezinfekcí na erotické pomůcky. Chráníte tak především své zdraví – zbavíte pomůcku nečistot, bakterií, virů a jiných choroboplodných zárodků.

Před a po použití pomůcku umyjeme a zlehka zastříkneme dezinfekcí. V nabídce máme bezalkoholové dezinfekce, které se nemusejí oplachovat a lze je použít i na intimní hygienu a pro osvěžení na cestách, když není po ruce sprcha. Po použití pomůcku omyjeme vodou a intimním mýdlem a před uložením do šuplíku opět zastříkneme dezinfekcí.

 

Stačí voda a mýdlo?

Často se setkáváme s otázkou, jestli nestačí použít pouze vodu a mýdlo. Odpověď zní: Nestačí. Mýdlo si poradí s hrubými nečistotami, tj. se zbytky lubrikačního gelu a tělesných tekutin, ale nedezinfikuje a ani neošetřuje pomůcku. Navíc spousta mýdel obsahuje barviva, parfémy a další složky, které jednak nepatří na intimní místa a mohou tam vyvolat nepříjemné podráždění, jednak neprospívají materiálu pomůcek. Proto hračky po omytí jemným a šetrným mýdlem na intimní hygienu velmi důkladně opláchneme a následně zastříkneme speciální dezinfekcí určenou na erotické pomůcky, abychom chránili sebe, prodloužili životnost hraček a mohli se tak z nich těšit bezpečně a dlouho. Pokud zrovna nemáte po ruce tento typ dezinfekce nebo alespoň možnost opláchnutí v čisté vodě, vždy raději použijte kondom.

                                                                                                                           

Pojďme si připomenout ještě pár důležitých pravidel

Nikdy nepoužívejte hračku pro vagínu a anál po sobě a to kvůli přenosu nebezpečných bakterií z konečníku do pochvy. Nepříjemné následky byste pak léčili velmi dlouho.

Před análními hrátkami doporučujeme výplach konečníku intimní sprchou a samozřejmě použití kvalitního lubrikačního gelu, který minimalizuje riziko oděrek, jež mohou vést k vleklým zánětům. Investice do zdraví se vždy vyplatí. Proto nezapomínejte mít v zásobě vždy dostatek dezinfekce na erotické pomůcky, kvalitního lubrikačního gelu a kondomů.

Jak správně pečovat o erotické pomůcky od nás vám poradíme a ukážeme v prodejnách Erotic City. Těšíme se na Vás!                                                     

Aktuality

Futurum Hradec Králové - nová prodejna
6. 9. 2024

Futurum Hradec Králové - nová prodejna

Vážení zákazníci, s radostí vám oznamujeme, že jsme pro vás otevřeli novou prodejnu v OC...
NOVÉ EROTIC CITY
25. 8. 2024

NOVÉ EROTIC CITY

Vážení a milí zákazníci, právě jsme pro Vás spustili nový, modernější e-shop se širší a...

Jak vybrat

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

Pomoc s výběrem