LEPŠÍ PROŽITKY S AFRODIZIAKY

Afrodiziaka mohou zintenzivnit sexuální prožitek, zesílit orgasmus, zvýšit sexuálního výkonu mužů a vzrušivost žen. Existuje mnoho přírodních i umělých afrodiziak, které jsou tradičně spojovány se zlepšením libida a sexuálního potěšení. Některá afrodiziaka mohou mít pozitivní vliv i na hormonální rovnováhu, vitalitu a přísun energie. Účinek afrodiziak může být individuální a není žádná záruka, že budou mít na každého stejný účinek.

                                                                                             
                                                              

Některá populární přírodní afrodiziaka zahrnují tyto rostliny a bylinky.

  • Muira puama je rostlina z Amazonského pralesa známá svými povzbuzujícími účinky na sexuální touhu a výkon.
  • Kořen rostliny Maca pochází z peruánských And, je často používán jako přírodní prostředek k zvýšení libida a plodnosti.
  • Sibiřský ženšen je bylina známá pro své povzbuzující účinky a může pomoci zvýšit sexuální výkon a energii.
  • Americký ženšen je často používán pro podporu fyzického a duševního zdraví 
  • L-Arginin může podporovat zdraví cév a srdce tím, že zlepšuje průtok krve, snižuje krevní tlak. Je také spojována s podporou erektilní funkce u mužů s erektilní dysfunkcí.

Afrodiziaka jsou dostupná ve formě kapek, tablet nebo kapslí pro orální užití, zatímco jiná se používají ve formě krému nebo spreje pro vnější aplikaci. Některá afrodiziaka mohou být kombinována pro zvýšení účinku a podporu sexuálního vzrušení. Pojďme si je podrobněji představit, která afrodiziaka k čemu slouží a co ženám a mužům přinášejí.

Co přinášejí afrodiziaka ženám?

Zvyšují sexuální touhu a vzrušivost, podporují libido, zlepšují prokrvení a tím zvyšují citlivost intimních partií. Pomáhají s dosažením orgasmu. 

Co přinášejí afrodiziaka mužům?

Pevnější erekci, prodloužení sexuálního výkonu, lepší vzrušivost, citlivost a prokrvení intimních partii. Zvyšují erotickou touhu. Afrodiziaka pro muže mohou zvýšit krevní oběh a zlepšit sexuální funkce.

Afrodiziaka pro muže i ženu

Afrodiziakální kapky Love Drops pro muže a ženy jsou určeny ke zvýšení sexuální touhy, vzrušivosti a prožitku při milování. Tyto kapky obsahují extrakt z granátového jablka, které již v dávných dobách bylo symbolem plodnosti a současně také známé afrodiziakum.

Afrodiziakální kapky Spanish Fly Drops pro muže a ženu ke zvýšení sexuálního apetitu a prožitku při milování. Tyto Španělské mušky jsou speciální směsí L-argininu a extraktu z kořene Děhele čínského, které zvyšují libido, zlepšují prokrvení intimních partií a jejich citlivost.

Afrodiziakální kapsle Maca extra strong je 100% přírodní prostředek indiánů z peruánských And z přírodního kořene Maca ke zvýšení sexuální výkonnosti. Tobolky aktivizují pohlavní orgány a tím dochází k silnému sexuálnímu povzbuzení. Současně aktivuje buněčný metabolismus a zlepšuje psychickou a fyzickou výkonnost.

Afrodiziaka pro muže

Afrodiziakální tablety Erecticon je doplněk stravy pro muže. Erecticon je obohacený o složky  L-Arginin, kajenský pepř a zázvor, které pomáhají prokrvovat periferní (okrajové) části těla tzn. i penis, a to vede k lepší erekci. Erecticon pomáhá zvýšit erotickou touhu a sexuální výkon muže. Jedná se o afrodiziakum na podporu erekce. 

Afrodiziakální kapsle Exxtreme jsou účinné afrodiziakální kapsle pro zvýšení sexuální touhy, výkonnosti a zlepšení erekce. Kapsle obsahují kardamon vyvolávající nárůst aktivity a zvýšenou citlivost nervových zakončení.

Afrodiziakální nápoj Potency Power Shot je doplněk stravy na podporu zvýšení sexuální touhy a vzrušení. Potency Power Shot obsahuje přírodní afrodiziakum Damiana (Turnera Diffusa), která je známá svými skvělými účinky v oblasti sexuality a mohou ji užívat jak ženy, tak muži, kteří chtějí žít plnohodnotný sexuální život. Pomáhá zvýšit chuť na sex a zlepšit prožitky.

Erekční krém Erection  je stimulační krém na penis, který pomáhá zlepšit prokrvení a podporuje erekci. Zvyšuje výkonnost a sexuální vzrušivost. Přináší pevnější erekci a intenzivnější milostné prožitky.

Afrodiziaka pro ženy

Afrodiziakální tablety Orgasmicon je doplněk stravy pro ženy. Orgasmicon je určený pro zvýšení sexuální touhy a probuzení sexuální vášně ženy, ale také pro lepší prožitky při milování. Tablety obsahují Macu, Muira puama, Americký ženšen, Sibiřský ženšen, které pomáhají ženám zvýšit libido a chuť na sex. L-Arginin, kajenský pepř a zázvor se postarají o prokrvení genitálií.

Bio stimulační gel G spot je gel na G-bod s vysoce kvalitními stimulujícími a povzbuzujícími výtažky přináší intenzivní stimulaci a rozkoš při milování.

Krém Clitoris je stimulační krém na klitoris s vybranými složkami, které podporují sexuální vzrušivost a rozkoš při milování. Zlepšuje prokrvení a přináší intenzivní stimulaci.

Stahovací gel Tightening obsahuje adstringentní a hydratační složky, které mají vliv na elasticitu poševních stěn a zlepšují hydrataci. Gel přináší těsný pocit a intenzivnější prožitky.                                                                                                                          

Aktuality

Futurum Hradec Králové - nová prodejna
6. 9. 2024

Futurum Hradec Králové - nová prodejna

Vážení zákazníci, s radostí vám oznamujeme, že jsme pro vás otevřeli novou prodejnu v OC...
NOVÉ EROTIC CITY
25. 8. 2024

NOVÉ EROTIC CITY

Vážení a milí zákazníci, právě jsme pro Vás spustili nový, modernější e-shop se širší a...

Jak vybrat

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

Pomoc s výběrem