JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

Správný výběr venušiných kuliček e důležitý

Venušiny kuličky stimulují, prokrvují, lubrikují, posilují a  jsou oblíbenou erotickou a zároveň zdravotní pomůckou určenou pro posilování svalů pánevního dna. Při pravidelném tréninku s Venušinými kuličkami se poševní stěny lépe prokrvují a jsou citlivější. Žena pak prožívá více vzrušení, snáze dosahuje orgasmu a pružnější poševní svalstvo ocení při milování i její partner.

Venušiny kuličky neboli vaginální kuličky mají i řadu dalších výhod. Pomáhají coby prevence potíží s inkontinencí, po porodu dostávají ženu zpátky do formy, zmírňují bolesti zad, menstruační bolesti a zvyšují lubrikaci.  Proto by neměly chybět v šuplíku každé ženy.   

 

   

Mechanické venušiny kuličky

Mechanické venušiny kuličky mají prokazatelné stimulační účinky a efektivně procvičují svaly pánevního dna. Budete s nimi prožívat více vzrušení, dosahovat snadněji orgasmu a navíc budete mít pochvu více citlivou. Mechanické kuličky jsou ideální ke zlepšení sexuálního prožitku, pro zvýšení lubrikace a jako prevence i léčba inkontinence. Při pravidelném tréninku mohou velmi rychle přinést požadovaný efekt. Klasické mechanické venušiny kuličky se skládají ze dvou kuliček, které jsou k sobě spojeny a mají uvnitř další dvě kuličky. Pravidelné nošení mechanických Venušiných kuliček má příznivý efekt na zdraví a zvýšení sexuálních prožitků. Pro aktivní ženy jsou určeny kuličky Microscopium, které disponují trampolínovým efektem. Jsou velmi pružné a mají krátké očko na vytažení což ocení zejména ty ženy, které rády sportují, ať už jezdí na kole, běhají, nebo cvičí nebude jim překážet dlouhá šňůrka.

Ke zlepšení sexuálního prožitků a posilování pánevního dna jsou ideální kuličky Lacerta vhodné pro každodenní nošení, ale i pro intenzivní smyslnost v páru. Zaručují nové vášnivé okamžiky. Apollonia venušiny kuličky jsou zase určené ženám, které chtějí zvýšit intimní vzrušení a zintenzivnit prožitek. 

Vibrační venušiny kuličky

Toužíte po vzrušení, prožitku a chcete zapojit k těmto hrátkám i svého partnera? Tak vibrační venušiny kuličky vám obohatí milování o mnoho vzrušujících okamžiků. Vibrace venušiných kuliček prokrvují intimní partie, probouzejí v ženě vzrušení a přinášejí sexuální touhu. Vibrační venušiny kuličky můžete zapojit do intimních her s partnerem. Pomoci dálkového ovládače bude mít partner váš orgasmus a vzrušení zcela pod kontrolou a vy si tak budete užívat intenzivnějších prožitků. Navíc jejich nošením je pochva více citlivá. Vibrační venušiny kuličky Peregrin s dálkovým ovládáním jsou hravou erotickou hračkou pro páry. Plní funkci kuliček i vibračního vajíčka. Díky vibračním kuličkám Peregrin bude posilování svalů pánevního dna ještě zábavnější. Kombinace cvičení a vzrušujících vibrací je skvělá a vy si užijete nejenom dobrý pocit ze cvičení, ale také uspokojivé orgasmy. Pro hravou předehru i pro vzrušující erotické hry ve společnosti jsou skvělé vibrační kuličky We-Vibe Bloom. S těmito kuličkami můžete provádět všechny běžné denní činnosti, provozovat sporty, chodit s nimi do společnosti. Vibrace jsou velmi příjemné a vzrušující.

Sady venušiných kuliček

Potřebujete především posilovat svaly pánevní dna? Sady venušiných kuliček jsou tím nejlepším, co můžete udělat pro zdraví a sílu vašeho pánevního dna, zároveň s nimi ženy zažívají vzrušení a povzbuzení libida. Sady venušiných kuliček výborně poslouží při potížích s inkontinencí, s dosahováním orgasmu, při suchosti pochvy, nebo při rekonvalescenci po porodu. Nejlepší na sadě venušiných kuliček je to, že můžete začít procvičovat vaginální svaly velmi zlehka a poté postupně měnit velikost a váhu venušiných kuliček. Pro začátečnice je výhodné trojbalení kuliček ARA. Začínáme jednokuličkou s největším průměrem, která je zároveň nejlehčí. Pomůže nám v prvních týdnech, aby si tělo na trénink zvyklo. Poté pokračujeme velkou dvoukuličkou a končíme kuličkou o nejmenším průměru. 

Další možností jsou kuličky Pisces, které jsou užší, všechny o stejném průměru a jsou barevně odlišeny dle hmotnosti. Připomínají tampón, na který jsou ženy zvyklé, a díky menšímu průměru je trénink s nimi intenzivnější.

Vaginální činky

Jste již zkušené uživatelky Venušiných kuliček? Pokročilým ženám pak doporučujeme vaginální závaží, která jsou v nabídce ve formě setu i jednotlivě. Vaginální činky v sobě nemají žádnou další kuličku, která by vytvářela vibrace při pohybu. Působí pouze svojí hmotností. Vaginální činky jsou vhodné pro stimulaci, zpevnění a posilování pánevních svalů, urychlují stažení vagíny po porodu a přinášejí opět lepší prožitky při styku. Jedinečnost kuliček jako je set kuliček Gym balls spočívá v tom, že pomáhají zkvalitňovat sexuální prožitky oběma partnerům a účinně také pomáhají předcházet některým zdravotním problémům jako je inkontinence, bolestivá menstruace, bolesti zad, špatné držení těla a mnoho dalších.  Na postupné trénování a posilování pánevního dna jsou  ideální kuličky Aliki, které mají různou hmotnost a můžete si je v silikonové pouzdře měnit podle kondice svalů nebo podle nálady.

Tantrické kuličky

Vyzkoušely jste již vibrační venušiny kuličky i vaginální činky, umíte ovládat své svaly pánevního dna a láká vás něco nového? Pro naprosté šampionky nabízíme tantrické kuličky. Ty spolu nejsou spojené šňůrkou a lze je využít i během milování kdy pohyb tantrických kuliček příjemně stimuluje vaginální stěnu a penis a tím dochází k lepším prožitkům ze sexu pro oba partnery. Jsou vhodné pro ženy, které ovládají své vnitřní svaly a dokáží se uvolnit tak, aby kuličky dostaly snadno ven. Tantrické kuličky Ben Wa využijete nejen k posílení pánevního dna, díky čemuž zlepšíte své zdraví, ale zintenzívníte prožitek ze sexu pro sebe i partnera. Tantrické kuličky Chameleon z kvalitního borosilikátového skla jsou navíc v silikonovém pouzdře, ze kterého se dají vyjmout, posílí svaly pánevního dna a přinesou potěšení. 

Další zajímavé informace se dozvíte v článcích na Blogu "Tajemství venušiných kuliček" a "Pánevní dno: jak ho mít ve formě".   

Aktuality

Futurum Hradec Králové - nová prodejna
6. 9. 2024

Futurum Hradec Králové - nová prodejna

Vážení zákazníci, s radostí vám oznamujeme, že jsme pro vás otevřeli novou prodejnu v OC...
NOVÉ EROTIC CITY
25. 8. 2024

NOVÉ EROTIC CITY

Vážení a milí zákazníci, právě jsme pro Vás spustili nový, modernější e-shop se širší a...

Jak vybrat

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

Pomoc s výběrem