ANÁLNÍ ORGASMUS EXISTUJE!

Anální orgasmus je něco, co řada lidí touží zažít. Análního orgasmu dosahují jak muži, tak ženy a dochází k němu při stimulaci análního otvoru či prostaty. Anální orgasmus lze zažít několika různými způsoby. Většina žen dosahuje análního orgasmu během análního styku, kdy dochází ke stimulaci konečníku. Muži většinou dosahují análního orgasmu při stimulaci prostaty prsty, nebo erotickou pomůckou určenou k anální stimulaci. K tomuto účelu se nejlépe hodí anální stimulátory.

 

Anální orgasmus u ženy

V konečníku se nachází řada citlivých nervových zakončení, která po správné stimulaci mohou navodit silnější pocity, než například klasická stimulace vagíny nebo klitorisu. Navíc je konečník během sexu silně prokrvený, což také nahrává silnějšímu orgasmu a prožitku ze sexu. Nedá se ale s určitostí říct, že by byl anální orgasmus jednoznačně lepší. Rozhodně je jiný a mnohdy intenzivnější. Když navíc připojíte ke stimulaci konečníku ještě i klasické hrátky s klitorisem a pohlavními orgány, můžete zažít něco doposud nevídaného.

Pokud klademe důraz na to, aby byl anální sex příjemný pro oba a víme, jak na to, bude anální sex jemný a může nám přinášet skutečnou rozkoš. Vždyť konečník má velké množství vysoce vzrušivých nervových zakončení, protože se nachází blízko pánevního dna, které je nejcitlivější erotogenní zónou. Při anální stimulaci můžeme dosáhnout análního orgasmu.

Anální orgasmus u muže

Krása análního orgasmu spočívá v tom, že jej mohou zažít obě pohlaví. V tomto ohledu jsou si muži i ženy rovni. Prožitek může být naprosto srovnatelný. Stačí být otevřený novým možnostem a zkušenostem. A není se vůbec za co stydět! Pokud se na této zkušenosti shodnete se svým partnerem nebo svou partnerkou, může vám být názor ostatních ukradený.

Anální orgasmus u muže je vyvolán drážděním prostaty. Prostatický orgasmus muži popisují jako velmi silný zážitek. Masáž prostaty je navíc zdravotně velmi prospěšná. Působí jako prevence rakoviny prostaty a oddaluje nástup zvětšení (zbytnění) prostaty. Může účinně řešit impotenci.

Zlepšuje potíže spojené s močením. Je zkrátka dobrou prevencí, jak udržet prostatu zdravou nebo podpůrnou terapií při potížích.  K masáži prostaty je ideální použít speciální erotické pomůcky - stimulátory prostaty.

Díky stimulaci prostaty můžete dojít k vrcholu bez jakéhokoliv dotyku penisu či varlat. Tyto orgasmy jsou uváděné jako mnohem silnější, více vzrušující a intenzivnější než ty klasické. Análního orgasmu muž dosáhne pravděpodobněji, pokud je stimulován i jeho penis. Správnou stimulací prostaty v kombinaci s orálním sexem nebo masáží penisu bude partner prožívat orgasmické blaho.

 

 

Základy milování při análním sexu

Protože je anální sex přece jen trochu jiný, než ten “klasický”, je dobré znát několik spojitostí tohoto typu milování se zdravím. 

Bezbolestnost
Konečník nemá sám o sobě lubrikační schopnost, proto je nutné použít lubrikant. Průnik musí být příjemný a hladký a na pokožce nesmí vznikat žádné trhlinky nebo jiná poranění. Bezbolestnost je základní pravidlo análního sexu!

Hygiena
Před milováním můžeme pro dokonalou očistu použít intimní sprchu nebo klystýr, ale není to nutné, musíme však počítat s nějakou nečistotou. Ideální je důkladně udržovat svá střeva a konečník v dobrém stavu, například dostatečným přísunem vlákniny a dobře se před anální stimulací vyprázdnit.

Nikdy nestřídat dírky
Přenos rektálních bakterií do vagíny může vést k nepříjemným infekcím nebo vaginálnímu zánětu či zánětu močových cest. Při análním sexu tedy platí: nikdy nestřídejte dírky! Buď to dělejte do zadečku nebo do vagíny, ale ne společně. Tato super důležitá zásada platí při penetraci penisem, prsty i erotickými hračkami.

 

Dezinfikujte svoje erotické hračky

Anální pomůcky vždy pečlivě umyjte teplou vodou a mýdlem a pořádně vydezinfikujte přípravkem Toy Cleaner na erotické pomůcky. Dezinfekce chrání vaše tělo tím, že dokonale dezinfikuje erotické pomůcky a zbavuje je choroboplodných zárodků, bakterií, virů, plísní a jiných nečistot, které na nich ulpívají. Má antibakteriální a fungicidní vlastnosti. Pomáhá předcházet nepříjemným zánětům a mykózám. Erotické pomůcky je nutné ošetřovat dezinfekcí před a po každém použití.

Análního sexu se bát nemusíte. Pokud k němu budete přistupovat rozumně a s trpělivostí, nebude mít žádná rizika ani nevýhody. Navíc díky němu můžete zažít ten nejlepší orgasmus v životě, a to by byla velká škoda to alespoň nezkusit.

Doporučujeme Vám další zajímavý článek na Blogu  "Anální sex- vše, co jste chtěli vědět".

Aktuality

Futurum Hradec Králové - nová prodejna
6. 9. 2024

Futurum Hradec Králové - nová prodejna

Vážení zákazníci, s radostí vám oznamujeme, že jsme pro vás otevřeli novou prodejnu v OC...
NOVÉ EROTIC CITY
25. 8. 2024

NOVÉ EROTIC CITY

Vážení a milí zákazníci, právě jsme pro Vás spustili nový, modernější e-shop se širší a...

Jak vybrat

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

Pomoc s výběrem