KLITORIS - JAK HO STIMULOVAT

Jak dovést ženu k vrcholu?

Klitoris neboli poštěváček je ženský orgán, který má jediné poslání – přinášet ženě slast. Stimulací se zvětší a míra vzrušení se zintenzivní, delší dráždění pak vede k orgasmu. Zajímavé je, že ne každý ví, kde se tento orgán přesně nachází a jak ho dráždit tak, aby žena dosáhla vrcholu. Proto jsme se rozhodli věnovat tomuto tématu článek.

Kde se klitoris nachází?

Stydké pysky ženy se spojují dvojitým záhybem a je to vlastně takový obal klitorisu. Pokud je roztáhnete, narazíte na výstupek o rozměrech kuličky rybízu – klitoris.

 

Jak na stimulaci klitorisu?

Že je klitoris místo, jehož stimulace obvykle ženu dovede k orgasmu, už víme. Ovšem jak takovou stimulaci provádět? Hlavní je nestydět se objevovat – ať už sama sebe nebo partnerčin klín. Každý jsme jiný a máme jiné preference, ale přece jen je tu pár obecných rad, které by vám mohly pomoci.

Zvhlčení

Jakékoliv erotické hrátky jsou ženě příjemné nejvíce, je-li dostatečně vzrušená, a tedy vlhká. V opačném případě je dráždění nepohodlné, či dokonce bolestivé. Sexuální vrzušivost podpoří afrodiziakální kapky, krém na klitoris nebo masážní strojek či minivibrátor. Nebo pomůže lubrikační gel.

Pravidelný rytmus

Optimální rytmus udává žena, důležité je ho neměnit a udržovat. Některé ženy mají rády stupňující se stimulaci, jiné preferují stejný rytmus – vždy je třeba s partnerkou hlavně komunikovat a zjistit, co se líbí jí. Doporučuje se neměnit ruce ani jejich polohu, jakákoliv změna může totiž snížit vzrušení. Vyzkoušet můžete masážní hlavici nebo Womanizer a nastavit stimulační rytmus přímo na erotické pomůcce. 

 

Síla a tlak

Na klitoris se musí velmi jemně – tedy v případě většiny žen. Každá žena je jinak citlivá, a je proto důležité najít tu správnou sílu a tlak, aby to pro partnerku bylo „tak akorát“.

Nalezení vhodné techniky

Klitoris lze masírovat přes malý pysk (onu kapuci) nejlépe jedním prstem (nahoru a dolů, do stran, krouživě), případně jej lze dráždit přímo. Můžete vyzkoušet i dráždění dvěma prsty (palec a ukazováček či ukazováček a prostředníček). Volba techniky (nebo kombinace několika z nich) se odvíjí od toho, co ženu vzrušuje nejvíce. Buď to řekne přímo, anebo lze poznat z jejích reakcí, co se jí líbí. Nebojte se pomůcek – co taková  vakuová pumpa na klitoris? Či vibrační motýlek, který vás bude bavit i ve dvou.

 

Orální sex

Dráždění klitorisu a přilehlých partií pusou je pro mnoho žen opravdová slast. Lze zapojit i vibrátor anebo prsty a dráždit poševní vchod. Není partner po ruce? Pak se může hodit Womanizer - unikátní stimulátor klitorisu, který je pro ženy doslova poklad. 

Více o orálním sexu se dozvíte v článku na Blogu "Orální sex, tipy jak na něj". 

Dráždění při pohlavním styku

Přejíždění penisem přes stydké pysky a klitoris je jedním ze způsobů, jak ženu vzrušit před samotným stykem. Při určitých polohách pak může buď muž dráždit partnerčin klitoris, anebo si s ním může hrát ona sama. Zkuste třeba vibrační kroužek

Aktuality

Futurum Hradec Králové - nová prodejna
6. 9. 2024

Futurum Hradec Králové - nová prodejna

Vážení zákazníci, s radostí vám oznamujeme, že jsme pro vás otevřeli novou prodejnu v OC...
NOVÉ EROTIC CITY
25. 8. 2024

NOVÉ EROTIC CITY

Vážení a milí zákazníci, právě jsme pro Vás spustili nový, modernější e-shop se širší a...

Jak vybrat

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

Pomoc s výběrem