ORGASMUS ŽENSKÝ VS. MUŽSKÝ

Znáte všechny druhy orgasmu?

Orgasmus neboli vyvrcholení je intenzivní fyzická rozkoš, kterou doprovází stahy svalů okolo pánve, u mužů je doprovázen ejakulací a je samozřejmě spojen s euforickými pocity. Orgasmus je záležitost, již muži a ženy vnímají a vyžadují zcela odlišně. Zatímco muži jej vlastně „potřebují“ k tomu, aby pro ně sex měl smysl, ženy si dokážou sex užít i bez vyvrcholení, bývá pro ně totiž často náročnější jej dosáhnout. To ale samozřejmě neznamená, že ho dosahovat nepotřebují.Prapůvodním významem vyvrcholení je početí. Po této fázi pohlavní styk zpravidla končí, člověk po orgasmu bývá vyčerpaný, mozek do těla uvolňuje hormon prolaktin.

 

 

Mužský orgasmus

Jak už bylo řečeno, muži dosahují orgasmu snáze a mnohem častěji než ženy, což je způsobeno tím, že jejich vyvrcholení je biologickou nutností k „přežití druhu“. Mohou dosáhnout i několikanásobných orgasmů, které mohou být suché, bez ejakulace. Pokud chcete muži dopřát silnější několikanásobný orgasmus, podaří se to při jeho oddalování – takovou techniku dopodrobna popisují různé příručky tantrických masáží. Jednou z technik k zadržení orgasmu, kterou můžete při styku s partnerem zkusit, je lehké zatlačení na hráz, místo mezi řitním otvorem a šourkem. Jiný typ orgasmu muži pociťují  při použití masturbátoru, které se dají využít i v páru pro oživení partnerských hrátek. Některé mají navíc vibrační programy, ale i slastné sání napodobující orální sex jako třeba masturbátor Sima. Zážitek z masturbace je tak komplexní a více vzrušující. Některé masturbátory disponují různými vroubky a výstupky, které zintenzivní prožitek a zpříjemní chvilky mužům.

Ženský orgasmus

Co se týče ženského orgasmu, ten se dá rozdělit na dva typy – vaginální a klitoridální. Ten první jmenovaný je tak trochu záhadou: někteří sexuologové dokonce tvrdí, že neexistuje. To ale vyvracejí názor tisíců žen, které tento orgasmus zažívají a také lékařů, kteří říkají, že tento typ orgasmu existuje a je zdraví prospěšný. Je ale také náročnější jej dosáhnout, lze ho docílit drážděním bodu G nebo jiných erotogenních zón po těle. Oproti tomu klitoridálního orgasmu žena dosáhne výhradně při dráždění klitorisu. K takovému uspokojení partnerky vám mohou pomoci různé pomůcky, například masážní strojky nebo Womanizer. Každá žena dosahuje orgasmu trochu jinak, a pokud vám svěří, jak na to, splňte všechna její přání. Chce-li žena dosáhnout orgasmu rychleji, může jí k tomu pomoci stimulační krém

Více o bodu G se dozvíte v článku na Blogu "Výprava za hlubokým orgasmem".

Anální orgasmus

Tento druh orgasmu zažívají jak muži, tak ženy. Někomu postačí stimulace konečníku (prstem, kolíkem...), jiní k vyvrcholení potřebují ještě stimulaci genitálií. Konečník má více nervových zakončení než pochva a u mužů má dráždění análu tu výhodu, že si přijde na své i prostata.  Více zajímavostí o análním orgasmu se dozvíte v článku na Blogu "Anální orgasmus existuje".

Aktuality

Futurum Hradec Králové - nová prodejna
6. 9. 2024

Futurum Hradec Králové - nová prodejna

Vážení zákazníci, s radostí vám oznamujeme, že jsme pro vás otevřeli novou prodejnu v OC...
NOVÉ EROTIC CITY
25. 8. 2024

NOVÉ EROTIC CITY

Vážení a milí zákazníci, právě jsme pro Vás spustili nový, modernější e-shop se širší a...

Jak vybrat

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

Pomoc s výběrem