POLOHY PŘI ANÁLNÍM SEXU

Anální sex je téma, o kterém se moc často nemluví, spíše je to stále takové tabu. Ženy se mu často zbytečně vyhýbají a bojí se ho alespoň vyzkoušet. Přitom není důvod mít předčasné obavy. Když se anální sex provádí správně, přináší hodně potěšení oběma partnerům. Pokud budete vědět, jak se připravit na anální sex možná budete překvapeni, co se v análním sexu skrývá.  A co více, třeba ho začnete provozovat. Důležité je znát ty správné polohy. 

Zezadu – poloha, která se nám vybaví jako první. Může se provozovat v kleče na posteli nebo ve stoje. Zadeček je v této poloze nejpřístupnější. Pokud ale nejste dostatečně připravená a uvolněná, může být pro vás nepříjemná. Moc nad vámi má při ní partner, který může kontrolovat hloubku i intenzitu průniku.

Lžičky – tato poloha je velmi něžná a citlivá. Žena si lehne na bok, horní nohu pokrčí a mírně přednoží tak, aby se zadečkem nastavila partnerovi. Muž si lehne za ni, těsně podél jejího těla, aby do ní mohl pomalu pronikat. Výhodou je, že jeho ruce jsou volné, takže vás během milování může pohodlně dráždit i na jiných partiích.

Na koníčka – muži polohu, kdy je žena nahoře, opravdu milují. Je při ní totiž snadné dosáhnout opravdu hlubokého průniku. Navíc při ní veškerou práci "odedře žena" a oni si mohou jen spokojeně ležet na zádech a užívat si pohled na ženu. 

Nohy na ramena ­– poloha, kdy leží žena na zádech a má nohy na ramenou partnera uspokojí váš hlad po opravdu hluboké penetraci. Tato poloha kombinuje vzrušení z výhledu s intenzivním průnikem. Žena má volné ruce ke dráždění bradavek, klitorisu a dalších erotogenních zón.

Na zádech – poloha, která nejvíce vyhovuje mužům při masáži prostaty. V této pozici se muž dokonale uvolní a partnerka mu může dopřát vytouženou stimulaci. Použijte k tomu speciální stimulátory prostaty nebo oblíbený anální kolík či dildo. Záleží na vašich zkušenostech a tužbách. Můžete si s partnerkou vyměnit role a vyzkoušet připínací penis.

Přečtěte si další zajímavé články na Blogu:

"Anální orgasmus existuje"  a  "Anální sex, vše co chcete vědět".

                                                                                                                                                                      

Aktuality

Futurum Hradec Králové - nová prodejna
6. 9. 2024

Futurum Hradec Králové - nová prodejna

Vážení zákazníci, s radostí vám oznamujeme, že jsme pro vás otevřeli novou prodejnu v OC...
NOVÉ EROTIC CITY
25. 8. 2024

NOVÉ EROTIC CITY

Vážení a milí zákazníci, právě jsme pro Vás spustili nový, modernější e-shop se širší a...

Jak vybrat

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

Pomoc s výběrem