ZDRAVOTNÍ EFEKT EROTICKÝCH POMŮCEK

Některé erotické pomůcky přináší mimo našeho potěšení také obrovský zdravotní efekt. Jsou proto neocenitelné pro všechny, kteří lpí na zdravém životním stylu. Vychutnat si rozkoš, a přitom udělat něco pro sebe je silně motivační. Nechte se inspirovat i Vy.

Vakuová pumpa

Vakuová pumpa na penis je vhodná nejenom na podporu erekce při nedostatečné erekci, ale také jako tréninkový nástroj pro prevenci před takovými potížemi. Je to důmyslný nástroj pro každého moderního muže. Použití je velmi jednoduché a efekt vynikající. Stačí penis vložit do válce a zapumpovat. Penis se silně prokrví a erekce přijde během krátké chvíle. Jako vedlejší efekt je i zvětšení objemu penisu, a to díky silnému prokrvení.

Více se dozvíte v článku na Blogu "Vakuová pumpa je malý zázrak"

Erekční kroužek

Erekční kroužek je skvělou pomůckou pro podporu erekce. Ideální je v kombinaci se zmíněnou vakuovou pumpou. S pomocí pumpy se nahrne do penisu krev a erekční kroužek ji tam udrží. Erekce bude delší a silnější. Kroužek lze použít i samostatně pro udržení stabilní erekce. Více se dozvíte na Blogu v článku "Lekce pevnější erekce"

Venušiny kuličky

Venušiny kuličky nabízí mnoho příznivých účinků na zdraví ženy. Jejich jedinečnost spočívá nejen v tom, že pomáhají efektivně posilovat svalstvo pánevního dna a tím zkvalitňovat sexuální prožitky oběma partnerům, ale účinně také pomáhají předcházet některým zdravotním potížím jako je inkontinence, bolestivá menstruace, bolesti zad, špatné držení těla a mnoho dalších. Zásadně zvyšují sebevědomí uživatelky a celkově zkvalitňují její život. Více dozvíte v článcích na Blogu "Tajemství venušiných kuliček" a "Jak vybrat venušiny kuličky"

Kondom

Kondom je jediná ochranná pomůcka před pohlavně přenosnými chorobami. Při nechráněném pohlavním styku můžete přijít k nějaké ošklivé nemoci, a to dokonce i smrtelné. Mějte se rádi a chraňte se kondomem.

Dezinfekce

Dezinfekce erotických pomůcek nelze podceňovat, erotické pomůcky jsou určeny pro kontakt s tělem nebo se vkládají do těla. Vzhledem k tomu, že každý materiál je pórovitý, můžou se na pomůcce držet a rozmnožovat bakterie, které mohou způsobit nepříjemné záněty. U análních pomůcek je dezinfekce vzhledem k nečistotám přímo nutností. Obyčejná voda a mýdlo nevyčistí materiál hloubkově, to dokáže pouze dezinfekce. Pozor, jde o speciální dezinfekce na erotické pomůcky, které důkladně pomůcku vyčistí, ale přitom nepoškodí materiál. Dezinfekci bez alkoholu lze využít i k hygieně intimních partií.

 

Lubrikanty

Téměř každá žena, se setkala s nedostatečnou lubrikací nebo suchostí pochvy a pohlavní styk byl pro ni nepříjemný a bolestivý. Důvody můžou být různé, může jít o nedostatečné vzrušení, může to být způsobeno fází menstruačního cyklu – poševní hled se v závislosti na cyklu mění. Velké potíže mohou mít ženy, které se dostaly do přechodu a díky hormonům už není lubrikace dostatečná.

Více se dozvíte v článku na Blogu  "Co dělat, když to při sexu drhne".

Masáž prostaty

Masáž prostaty působí jako prevence rakoviny prostaty a oddaluje nástup zvětšení (zbytnění) prostaty. Může účinně řešit impotenci. Zlepšuje potíže spojené s močením. Je zkrátka dobrou prevencí, jak udržet prostatu zdravou nebo podpůrnou terapií při potížích.

 

Intimní sprcha/klystýr

Očista střev pomocí klystýru má své příznivce i odpůrce. Pro všechny příznivce je výplach velmi důležitý pro správné fungování střev. Klystýrem se můžete zbavit nahromaděných nečistot ve střevě. Čisté střevo pak pracuje snadněji, zdokonaluje se trávení. Díky klystýru se může zlepšit hydratace pleti a zjemnit pokožka, zlepšit kvalita a lesk vlasů, zintenzivnit přívaly energie a radosti ze života. Provádění klystýru je jednoduché a bezpečné, pokud dodržíme základní pravidla.

Masturbace

Masturbace je velmi důležitá pro muže i ženy. S její pomocí si zvyšujeme naše libido. Prohlubujeme si také znalosti o našem těle a zjišťujeme, co se nám líbí. To nám pomáhá v partnerských vztazích. Jsme schopní říci si o stimulaci toho správného místa. Mimo jiné se masturbací dokonale uvolníme a zbavíme stresu.

Aktuality

Futurum Hradec Králové - nová prodejna
6. 9. 2024

Futurum Hradec Králové - nová prodejna

Vážení zákazníci, s radostí vám oznamujeme, že jsme pro vás otevřeli novou prodejnu v OC...
NOVÉ EROTIC CITY
25. 8. 2024

NOVÉ EROTIC CITY

Vážení a milí zákazníci, právě jsme pro Vás spustili nový, modernější e-shop se širší a...

Jak vybrat

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

TVOJE TAJNÁ ZBRAŇ SMYSLNOSTI

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

PŘIČARUJTE SI LÁSKU!

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

JAK VYBRAT VENUŠINY KULIČKY

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

VAKUOVÁ PUMPA JE MALÝ ZÁZRAK

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

JAK DOSÁHNOUT NĚKOLIKANÁSOBNÝ ORGASMUS?

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

WOMANIZER NEXT – DALŠÍ LEVEL ORGASMU

Pomoc s výběrem